x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Umbra lui Mircea sub Podul Grant

Umbra lui Mircea sub Podul Grant

21 Oct 2004   •   00:00

Desi a admis ca se poate intoarce la Craiova in calitate de investitor, Mircea Rednic se pare ca asteapta la "doua capete", putand reveni pe banca tehnica a Rapidului.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE

IN EXPECTATIVA. Rednic (dreapta), candva amic cu Lucescu jr, asteapta un pas gresit pentru a redeveni antrenor la Rapid
Daca pana acum a criticat in termeni destul de duri prestatia echipei sale din acest tur de campionat, George Copos s-a domolit, surprinzator, dupa "remiza" de la Alba Iulia, unde jocul Rapidului a lasat din nou de dorit. "Nu sunt suparat. Au jucat bine", spunea Copos ironic.

VIZITA. Zilele trecute, Mircea Rednic l-a vizitat pe omul de afaceri la Crowne Plaza. Nedorind sa dea curs interpretarilor, Rednic s-a grabit sa comenteze: "I-am cerut cateva sfaturi pentru fiica mea, care joaca tenis de camp. Despre fotbal nu am discutat". In plus, "Puriul" a facut declaratii conform carora ar urma sa se implice la ultima echipa pe care a pregatit-o, Universitatea Craiova, in calitate de actionar, alaturi de un grup de oameni de afaceri din Belgia. Discutiile in acest sens, pornite de la faptul ca Dinel Staicu este decis sa vanda gruparea olteana, urmau sa aiba loc aseara, in Craiova. Numai ca Rednic ar fi cerut o amanare a tratativelor pana luni.

LA COTITURA. Motivul il reprezinta, conform unor surse apropiate clubului Rapid, faptul ca George Copos pare decis sa-l readuca inapoi pe Rednic, insa asta numai in situatia in care echipa va pierde derby-ul cu Dinamo, de duminica. "Are si Razvan vina lui", declara principalul actionar dupa esecul din Cupa, 0-1, cu Dacia Braila. Ar mai fi si o alta varianta, anume indiferent de rezultatul partidei cu Dinamo, Rednic sa fie "uns" manager general, in timp ce Lucescu jr va ramane principal. "Exclus. Razvan nu ar accepta asa ceva", a incheiat aceeasi sursa. Totusi se zvoneste ca George Copos a fabricat varianta revenirii lui Rednic, dorind sa-l sperie si sa-l ambitioneze pe Razvan.

×
Subiecte în articol: sport rednic