x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unde a jucat Borcea?

Unde a jucat Borcea?

15 Mai 2004   •   00:00

Capitanul Stelei este sigur ca echipa sa va redeveni lider in acest week-end, cand spera ca Petrolul sa incurce pe Dinamo. De asemenea, acesta l-a avertizat pe Cristi Borcea sa nu mai vorbeasca despre fotbal

CATALIN FAINISI, PAUL ANDONE

Mirel Radoi s-a saturat sa tot auda de Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. „Mai lasati-ma cu Borcea. Unde a jucat el de tot vorbeste despre fotbal?", a fost raspunsul stelistului atunci cand a fost intrebat daca are de transmis ceva conducerii lui Dinamo.

PRONOSTIC. Capitanul Stelei a asigurat suporterii ca echipa sa va castiga partida de maine, de la Galati, la fel cum se va intampla pana la finalul campionatului. „Petrolul va incurca pe Dinamo, iar noi vom redeveni lideri", a pronosticat Radoi, care considera ca Steaua va castiga titlul de campioana.

OPTIMIST. Victor Piturca a apreciat ca partida de la Galati va fi foarte dificila pentru elevii sai, mai ales ca „otelarii" au interesul ca Dinamo sa iasa campioana, situatie in care galatenii ar ajunge in Cupa UEFA. „Otelul e revelatia acestui campionat, dar numai victoria e viabila pentru echipa mea. Stim ca suporterii sunt alaturi de noi, indiferent de deznodamantul campionatului, asa ca nu trebuie sa fim resemnati", a declarat tehnicianul stelist.

Dinita a fost iertat

Laurentiu Dinita era suspendat pentru partida Stelei de la Otelul, in urma cartonasului galben acordat pentru simulare de catre arbitrul Farcas in partida cu FC National. Comisia de Disciplina a LPF, condusa de Alexandru Boc, a anulat pedeapsa atacantului, astfel incat acesta va putea juca la Galati. „Era normal sa nu fiu suspendat, fiindca sunt nevinovat", a declarat Dinita. Boc a precizat ca toti jucatorii care vor fi suspendati in mod nedrept vor avea parte de acelasi tratament.

Otelul „tine" cu Dinamo

Cei de la Steaua stiu ca vor avea un meci dificil la Galati. Gazdele nu uita ca anul trecut, in ultima etapa, stelistii au fost insensibili la chinurile lor, trimitandu-i in Divizia B, dupa un 1-1 ce a ajutat Bacaul sa ramana in primul esalon. Pe langa orgoliul ranit al galatenilor, partida are o miza importanta si pentru gazde, nu numai pentru elevii lui Victor Piturca, aflati in lupta pentru titlu. Daca Otelul ar incurca pe Steaua, ar trimite in mare masura titlul spre Stefan cel Mare, iar dunarenii ar avea asigurata participarea in Cupa UEFA, inainte de finala Cupei in care vor da piept cu Dinamo. „Ne vom urmari propriul interes, acela de a participa in Cupa UEFA. Asa ca vom lupta pe viata si pe moarte in partida cu Steaua", a declarat Stefan Nanu, care in tur a jucat la echipa din Ghencea. Galatenii nu ii vor putea folosi pe Ghionea si Daniel Orac, care sunt jucatorii Stelei si au clauza in acest sens, prevazuta in contract.
×
Subiecte în articol: sport