x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unii n-au vrut, altii n-au putut

Unii n-au vrut, altii n-au putut

17 Mai 2004   •   00:00

Ce s-a petrecut sambata seara la Constanta cu greu poate primi eticheta de fotbal. Gazdele au intrat pe teren ca la balet, cautand sa nu puna prea mari probleme Ceahlaului, o echipa aflata in mare foame de puncte.

CIRC. Daca in prima repriza jocul nu a insemnat altceva decat o insiruire de pase laterale, dupa pauza meciul s-a animat. Axinia (’52) a deschis scorul la o faza in care aparatorii lui Ion Marin au fugit de minge precum turcii de razesii lui Stefan cel Mare. Farul a incercat sa puna probleme la poarta lui Covrig, dar Lungu (’55) si Gurita (’68, ’74) au avut grija sa rateze cu poarta goala. Cand meciul se indrepta spre o victorie „uimitoare" a oaspetilor, Liviu Mihai a incercat sa scape de o minge, dar a trimis in poarta. Brusc, lumea a inceput sa huiduie, cei de la „oficiala" si-au pus mainile in cap, iar la final, nemtenii s-au pravalit pe teren.

CLOVN. Dupa meci, antrenorul gazdelor, Ion Marin s-a umplut de ridicol. „A fost un meci cu doua reprize diametral opuse. Prima a fost anosta, iar in a doua fotbalistii Farului au dovedit ca stiu sa-si creeze ocazii, dar din pacate platim in continuare tribut marilor ratari", a sunat abureala lui „Sapaliga". Lacatus s-a rezumat sa spuna doar ca rezultatul este echitabil. (Sorin Anghel - Constanta)

Galeria a taxat prestatia favoritilor

Prestatia dubioasa a gazdelor a fost taxata si de suporterii Farului. Din tribune s-a scandat „Nu vrem blat!", iar jucatorii au fost in permanenta ironizati. Desi Ceahlaul nu a fost insotita la meci de nici un suporter, din tribuna s-au auzit „Ole"-uri la fiecare pasa a moldovenilor. Dupa ce constantenii au reusit egalarea, galeria „marinarilor" a scandat „Hai, Ceahlaul!". „Suporterii pot striga orice, dar nimeni nu face nici un fel de blat ", a comentat Ion Marin.
×
Subiecte în articol: sport