x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unirea Urziceni - Revelaţie generoasă

Unirea Urziceni - Revelaţie generoasă

de Jurnalul National    |    19 Dec 2007   •   00:00
Unirea Urziceni - Revelaţie generoasă

Aflaţi pe un onorant loc 3 după 19 etape in Liga 1, fotbaliştii Unirii Urziceni, alături de conducătorii Mihai Stoica şi Viorel Moldovan, au oferit cadouri copiilor de la Fundaţia Motivation Romănia, in cadrul unei serbări organizate in comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov.

Antrenorul Dan Petrescu, portarul Bogdan Stelea şi directorul sportiv Viorel Moldovan l-au ajutat pe Moş Crăciun să impartă cadouri copiilor cu nevoi speciale. Timp de o oră şi jumătate, echipa de dans "Depăşeste-ţi limitele", formată din gimnaşti profesionişti din trupa Art Gym Performance, utilizatori de fotolii rulante şi sportivi cu dizabilităţi intelectuale, a susţinut un spectacol, iar la final trupa Hi-Q a oferit copiilor un concert antrenant.

"Mă bucur să fiu alături de aceşti copii minunaţi. Am activat la multe cluburi mari din Romănia, dar este prima oară cănd particip la un astfel de eveniment deosebit. Aceşti copii au nevoie de sprijinul nostru şi sunt fericit că Unirea Urziceni a ales să fie alături de ei. Sper că am reuşit să aducem puţină bucurie in inimile acestor copii", a declarat managerul general, Mihai Stoica, in deschiderea serbării. Jucătorii Unirii continuă astfel seria acţiunilor dedicate copiilor cu nevoi speciale, după ce in urmă cu două săptămăni, echipa din Urziceni a organizat un meci de fotbal demonstrativ cu sportivii Special Olympics Romănia.

×
Subiecte în articol: sport