x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unirea Urziceni - Vor fotbalişti baltici

Unirea Urziceni - Vor fotbalişti baltici

22 Noi 2007   •   00:00
Unirea Urziceni - Vor fotbalişti baltici
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Directorul sportiv Viorel Moldovan a declarat ieri că gruparea ialomiţeană este interesată de transferul a trei jucători din ţările baltice. "Aveam informaţii despre nişte jucători din ţările baltice şi am fost să văd nişte meciuri. Doi sau trei chiar m-au impresionat şi cred că ar putea să fie un plus pentru Unirea Urziceni. Eu am făcut o listă de jucători, acum urmează să ne informăm despre situaţia lor contractuală. Sunt jucători tineri, puternici, disciplinaţi, care evoluează titulari in echipele lor naţionale. O să-i mai monitorizăm, deşi campionatele din zona aia sunt pe sfărşite", a spus Moldovan.

Negare. Referitor la situaţia lui Bogdan Stancu, ofertat conform presei italiene de Fiorentina, Atletico Madrid şi Rimini, Viorel Moldovan a spus că pe adresa clubului nu a sosit nici o ofertă. Informaţia a fost confirmată şi de impresarul Victor Becali, cel care il reprezintă pe Stancu: "Să fim serioşi, astea sunt poveşti. Stancu mai intăi să joace meci de meci la naţionala de tineret, să prindă apoi lotul la seniori şi după aia se poate găndi la un transfer afară. Nu există nici o ofertă pentru el".

Cupa Romăniei

Meciul Unirea Urziceni - Steaua, din optimile Cupei Romăniei, se va disputa joi, 6 decembrie, de la ora 20:30, şi nu la 5 decembrie, cum era programat iniţial. Celelalte meciuri din optimi: Miercuri (5 decembrie): Jiul Petroşani - CFR Cluj (12:00), Dacia Mioveni - Ceahlăul (12:00), "U" Cluj - Pandurii (12:00), Gloria Buzău - Poli Timişoara (12:00), Sănătatea Cluj - Dinamo (16:15), Poli Iaşi - Rapid (20:30); Joi (6 decembrie): FC Braşov - Oţelul (16:15).

×
Subiecte în articol: sport