x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Urziceni – Dinamo 4-4: Murdării post-derby

Urziceni – Dinamo 4-4: Murdării post-derby

de Mihai Igirosanu    |    30 Mar 2010   •   00:00
Urziceni – Dinamo 4-4: Murdării post-derby
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Finalul meciului nebun de la Urziceni a dat startul tradiţionalei avalanşe de critici, jigniri şi atacuri. Antrenorul şi acţionarii dinamovişti au pus din nou tunurile pe portarul Dolha, iar managerul general al Unirii, Mihai Stoica, a luat în colimator arbitrajele.



Datorat în mare măsură erorilor care mai de care mai ilare ale celor două defensive sau ale celor doi portari, festivalul de goluri din der-by-ul desfăşurat pe terenul deţinătoarei titlului a fost urmat de multe reacţii.

De semnalat duritatea atacurilor lansate de Vasile Turcu asupra portarului Emilian Dolha, pe care l-a numit "pişat" şi "gunoi" într-o intervenţie telefonică "la cald". În finalul confruntării, după ce l-a criticat pe stoperul Cosmin Moţi chiar la centrul terenului, antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, şi-a exprimat frustrarea: "Dinamo a făcut spectacol. Sunt opt jocuri la rând în care am jucat foarte bine, dar în acest joc am evoluat excelent.

Urziceni a jucat şi ea foarte bine, s-a organizat foarte bine şi a evoluat cu mingi aruncate pentru devierile lui Bilaşco. Dinamo merita victoria. Aceste trei puncte erau mai sigure decât cele de la Cluj, dar, dacă mai aveam patru puncte, eram detaşaţi în fruntea clasamentului. Îmi felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă. La final am avut o discuţie cu Moţi, pentru că era ultima fază şi putea să-şi organizeze faza defensivă".

LEVY: "DACĂ MAI ERA TIMP, DINAMO AVEA PROBLEME!"
La rândul său, antrenorul Unirii Urziceni, Roni Levi, a declarat: "După ce am marcat golul trei, am mai avut două bune ocazii, dar, în final, am reuşit să egalăm. La 2-4, speram ca jucătorii să continue să joace cu determinare, iar ei au crezut până la final în şansa lor. Am revenit de două ori şi trebuie să apreciez caracterul jucătorilor. După autogolul lui Fernandes am fost demoralizaţi puţin, dar asta este ceva normal. Dacă mai aveam puţin timp, cei de la Dinamo ar fi putut avea mai multe probleme".

ATAC LA ARBITRAJ
Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a atacat dur arbitrajele după remiza cu Dinamo, referindu-se şi la episoade petrecute anterior: "Cred că a fost cel mai spectaculos meci al campionatului. O să mai rezist şi în alte meciuri, dar cu astfel de arbitraje nu cred că o să mai suport. Nu este admisibil ca Avram să nu aplice regulamentul uniform. Ce am văzut la Şovre nu am văzut în viaţa mea.

În loc să-l ajute pe central în timpul meciului, când trebuia, ce face el în minutul 93? Trecuse libero la Dinamo, ca să mai treacă timpul", a spus Stoica. "Torje trebuia eliminat de două ori, Niculae trebuia eliminat, N' Doye l-a lovit cu pumnul în gură pe Bilaşco. Andrei Cristea a marcat un gol superb, dar el nu trebuia să joace în acest meci, pentru că la Galaţi ar fi trebuit să fie eliminat direct, nu în urma a două galbene. În 18 ani de când sunt în fotbal, nu am văzut astfel de arbitraje. Nici când meciurile nu erau televizate", a mai completat oficialul clubului ialomiţean.

×
Subiecte în articol: sport