x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport VARDAR SKOPJE - RAPID / Cu gandul la ratarea Stelei

VARDAR SKOPJE - RAPID / Cu gandul la ratarea Stelei

de Sorin Anghel    |    25 Aug 2005   •   00:00
VARDAR SKOPJE  -  RAPID / Cu gandul la ratarea Stelei

Cu avantaj de 3 goluri dupa meciul tur, rapidistii au plecat spre Macedonia, pentru returul cu Vardar Skopje, destul de relaxati, chiar daca antrenorul Razvan Lucescu (foto) spune ca emotiile inca mai exista.

COMPARATIE. "Din pacate am vazut si Steaua si Clujul, am ramas noi cu Dinamo sa nu facem de rusine tara. Rosenborg era de batut, e cea mai slaba echipa care a ajuns in grupele Ligii Campionilor", a spus Ilyes. Mijlocasul a precizat ca Steaua a ratat o sansa mare, asa cum s-a intamplat si cu Rapid in sezonul 2003-2004, cand a fost eliminata de Anderlecht. "Capitanul" Vasile Maftei considera ce echipele romanesti mai au mult de munca pana cand vor ajunge sa participe la Liga Campionilor. "Daca nu ne-am calificat inseamna ca nu avem fata de grupele Ligii Campionilor".

AVOCAT. Vinovat de primirea celor trei goluri in partida de marti seara, Mirel Radoi a fost aparat de Lucescu Jr. "In nici un caz nu trebuie pus la zid. Radoi are valoare, este un jucator important de care fotbalul romanesc si echipa nationala au nevoie. Iar un meci se castiga in 11 si se pierde tot in 11. Nu are rost acum sa i se dea lui in cap. Poate ca la Bucuresti daca se termina 3-0 pentru Steaua alta era situatia", a spus Lucescu.

ABSENT
Pentru meciul de astazi, de la Skopje, antrenorul Razvan Lucescu nu va putea conta pe serviciile atacantilor Daniel Niculae si Lucian Burdujan. Tehnicianul are probleme si in linia mediana, de unde va absenta Romeo Stancu. Acesta s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea plecarii spre Macedonia. Flavius Moldovan a avut o intrare intarziata la jucatorul venit de la Timisoara, lovindu-l in zona genunchiului, fiind posibil sa nu evolueze nici in derby-ul de duminica seara, cu fosta sa echipa.

×
Subiecte în articol: sport