x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vastag este noul antrenor

Vastag este noul antrenor

05 Mar 2004   •   00:00

Fostul campion mondial la box Francisc Vastag este de ieri noul antrenor principal al lotului olimpic de box. El a fost numit in functie, dupa ce Relu Auras fusese demis.

OBIECTIV. Presedintele Federatiei Romane de Box, Iosif Armas, impreuna cu membrii Biroului Federal si-au dat joi acordul ca Feri Vastag sa devina noul antrenor al lotului. Acesta revine in functie dupa o pauza de doi ani, obiectivul care i-a fost fixat fiind obtinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Atena. "Ii cunosc pe baieti, am mai lucrat cu ei si sper sa reusim. Referitor la echipa tehnica cu care voi lucra, o voi anunta in zilele urmatoare", a declarat Vastag fara sa precizeze exact daca Gheorghe Simion va fi unul dintre colaboratorii sai.

FARA PRETENTII. Resiteanul a fost de acord cu toate conditiile impuse de catre Biroul Federal. "Vastag nu a avut nici o pretentie financiara si a acceptat conditiile noastre, insa el va beneficia de premierile stabilite de Biroul Federal dupa obtinerea unor anumite performante. Trebuie sa fim uniti pentru a gasi solutii", a spus Armas. De precizat ca fostul antrenor, Relu Auras, i-a urat succes lui Francisc Vastag.

Obreja - manager general

FR de Box a semnat ieri si un contract de management sportiv cu Rudel Obreja, avand ca scop redresarea boxului romanesc. "Nu sunt eu singurul care a semnat acest contract. Suntem 9 manageri generali care ne-am propus o reconstructie a boxului autohton. Am suficiente motive sa cred ca din acest moment ne aflam pe drumul cel bun", a declarat Obreja. Alaturi de acesta printre cei care au fost cooptati in acest staff se numara si Adrian Fetecau, Bogdan Stoicescu si Mihai Lauruc, oameni apropiati boxului.
( COSMIN SMOCHINA, VICENTIU NEAGOE )

×
Subiecte în articol: sport