x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Verdes a iesit din spital

Verdes a iesit din spital

14 Mai 2004   •   00:00

Atacantul galatean Boby Verdes a fost externat ieri-dimineata din Spitalul Judetean Oradea, unde fusese transportat dupa accidentarea suferita in timpul partidei de miercuri cu FC Oradea.

VICENTIU NEAGOE

PANICA. La un contact dur cu fundasul oradean Cristi Munteanu, Verdes s-a ales cu o contuzie cerebrala, motiv pentru care s-a prabusit fara cunostinta pe teren in primul minut de prelungire al meciului. Speriat de posibilitatea producerii unei drame, centralul Marian Salomir a oprit meciul, permitand ambulantei sa intre pe gazon, pentru ca Verdes era in stare de inconstienta, fiind necesara conectarea sa la un aparat de respiratie artificiala.

EXTERNAT. Diagnosticul medicilor a fost traumatism cranio-cerebral minor, cauzat de un hematom epicranian empoparental. Dupa un nou consult neuro-chirurgical, galateanul a fost externat, doctorii considerand ca starea sa este in afara oricarui pericol. „Ne-am speriat groaznic si ne-am gandit la ce era mai rau. Bine ca si-a revenit, dar cred ca va mai dura pana isi va relua antrenamentele. Sper din tot sufletul ca asta sa se intample cat mai curand", a declarat antrenorul Otelului, Sorin Cartu.

Fotbal indoliat

Fotbalul romanesc a fost zguduit pana in momentul de fata de mai multe drame. Astfel, fostul capitan al lui Dinamo, Catalin Hildan, a decedat in timpul unui meci amical desfasurat la Oltenita, iar jucatorul lui Astra Ploiesti Stefan Vrabioru a murit, tot pe gazon, intr-un meci desfasurat pe stadionul „Giulesti" in compania Rapidului. Nu in ultimul rand, mai este de mentiont portarul Universitatii Craiova Cristi Neamtu, care a avut un tragic accident in timp ce se afla in cantonament cu echipa, in Cipru.
×
Subiecte în articol: sport