x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victorie degeaba

Victorie degeaba

24 Mai 2004   •   00:00

Cu gandul mai mult la rezultatul meciului rivalei Dinamo de la Timisoara, stelistii au invins lejer o echipa bacauana ce pare ca s-a obisnuit deja cu gandul retrogradarii la finalul acestui sezon.

IONUT PADURARU

Ros-albastrii au dominat categoric partida, dar, in afara de golul lui Aliuta, nu au reusit sa concretizeze nici una dintre numeroasele ocazii create.

Piturca s-a resemnat

Victor Piturca a recunoscut dupa meci ca Steaua mai are doar sanse teoretice de a lua titlul. „Dinamo a luat o optiune serioasa in ceea ce priveste castigarea campionatului. Nu conteaza daca golul al doilea a fost marcat din ofsaid sau nu. Scorul ramane 2-1 pentru ei si restul nu mai are nici o importanta", a spus tehnicianul stelist.

Ajutor de la altii

De partea cealalta, antrenorul bacauanilor, Ionut Lupescu, a declarat ca echipa sa se poate mentine in prima divizie doar cu ajutor din partea altor formatii. „Vom depinde in continuare de altii. Am putea beneficia daca Apulum va fi retrogradata pentru ca nu va primi licenta de functionare, dar pentru asta trebuie sa ne mentinem locul actual. Va fi greu daca vom juca in continuare la fel", a spus Lupescu.

Galeria a protestat

La meciul cu FCM Bacau, galeria stelista a protestat impotriva recentei hotarari a Guvernului, care interzice manifestarile huliganice pe stadioane. Pe parcursul partidei, suporterii au afisat mai multe bannere, cum ar fi: „Pentru legi absurde, injurii si mai multe", „Legile si represiunea nu ne vor infrange pasiunea", „Daca pe noi ne bateti, cu adevaratii infractori ce faceti?" si „Pentru un fotbal de fetite, votati Guvernul Nastase!". De asemenea, dupa pauza, galeria a cantat cantece patriotice ce aminteau de „Epoca de aur" si au scandat „Jos cenzura". Galeria nu l-a uitat nici pe antrenorul Victor Piturca, caruia i-au fost adresate doua bannere: „Orgoliu prea mare, rezultate prea mici" si „Valori abandonate, titlul e acum departe". Pe final, exasperati de ratarile favoritilor, suporterii au cerut aducerea pe banca tehnica a lui Marius Lacatus. Acestia au primit un raspuns de la Mihai Stoica, presedintele executiv al gruparii din Ghencea. „Lacatus trebuia sa bata pe Dinamo la Brasov daca voia sa ne ajute."

Trica, pe post de impresar

Prezent la meci, fostul stelist Eugen Trica a spus ca echipa din Ghencea merita sa castige campionatul in acest sezon. „Steaua e cea mai buna echipa din Romania la ora actuala si merita sa fie pe primul loc", a spus Trica, adaugand ca s-a gandit la posibilitatea de a-si intalni fosta echipa in Cupa UEFA. Trica a fost la meci cu cativa oficiali de la echipa sa, Litex, pentru a-l urmari pe Florentin Dumitru, in vederea unui transfer. La partida a asistat si Dorinel Munteanu, care a anuntat ca ramane la Steaua si sezonul viitor.
×
Subiecte în articol: sport