x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Viorel Moldovan: "Nu ne temem de CFR Cluj"

Viorel Moldovan: "Nu ne temem de CFR Cluj"

28 Mar 2010   •   00:00

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, duminică, că deşi se confruntă cu mari probleme de lot pentru partida de pe teren propriu cu CFR Cluj, se aşteaptă la un joc bun al echipei sale.

"Nu ne temem de CFR Cluj şi cred că putem să ne batem de la egal la egal cu orice adversar din Liga I. Grigore, Landauri, Ilyeş, Stancu, Roman şi Ezequias sunt accidentaţi, ar fi extraordinar să putem recupera câţiva dintre ei. Vrem şi trebuie să obţinem victoria în meciul CFR Cluj. Am discutat cu jucătorii şi le-am cerut să aibă aceeaşi atitudine şi spirit de sacrificiu ca şi în meciul cu FC Vaslui din semifinalele Cupei României", a spus Moldovan pentru site-ul oficial al clubului.

"Din punctul meu de vedere, CFR Cluj şi FC Timişoara sunt principalele favorite la câştigarea titlului în acest sezon. Cred că presiunea este mai mare pe clujeni în acest meci, pentru că pot pierde primul loc în cazul unui eşec la Braşov. Trebuie să jucăm foarte inteligent, să avem o organizare perfectă a jocului şi să nu dăm nici o şansă adversarului", a mai afirmat tehnicianul braşovenilor.

Partida FC Braşov - CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: redactie