x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Virgil Stănescu părăseşte Steaua Bucureşti

Virgil Stănescu părăseşte Steaua Bucureşti

16 Oct 2009   •   00:00

Pivotul Virgil Stănescu a ajuns la un acord cu formaţia italiană Banca Tercas Teramo pentru restul sezonului 2009-2010. Virgil Stănescu este al treilea jucător român care va evolua în Italia, după Ştefan Ciosici şi Cătălin Burlacu.



Baschetbalistul în vârstă de 32 de ani a anunţat clubul Steaua despre intenţiile sale înaintea meciului de miercuri, din Liga Balcanică, cu Mornar Bar. Stănescu va începe în aceste zile pregătirea cu noua sa echipă, care în sezonul trecut s-a clasat pe locul trei în liga italiană. Virgil Stănescu, care a evoluat de-a lungul carierei la echipe din România, Belgia, Turcia, Germania, Rusia şi Kuwait a jucat în acest început de sezon pentru Steaua Bucureşti în trei meciuri de Divizia A, două de Cupa României şi cel de debut al formaţiei militare în Liga Balcanică.

Jucătorul de 2.07 metri a fost căpitanul echipei naţionale, dar noul antrenor, Dan Calancea, nu l-a mai convocat la meciurile oficiale din 2009. Într-o declaraţie acordată MEDIAFAX, Virgil Stănescu a precizat că nu doreşte să comenteze decizia antrenorului, dar că nu consideră încheiat capitolul echipei naţionale în cariera sa.

×
Subiecte în articol: sport