x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vor doi stelişti

Vor doi stelişti

de Marius Mihalcea    |    30 Apr 2008   •   00:00
Vor doi stelişti

Fundaşul “roş-albaştrilor”, Ionuţ Rada, şi coechipierul acestuia, atacantul Valentin Badea, sînt doriţi în Giuleşti de Fathi Taher, noul acţionar majoritar de lîngă Podul Grant.

RAPID - Poli Timişoara le face concurenţă “vişiniilor”

Fundaşul “roş-albaştrilor”, Ionuţ Rada, şi coechipierul acestuia, atacantul Valentin Badea, sînt doriţi în Giuleşti de Fathi Taher, noul acţionar majoritar de lîngă Podul Grant.

Titular la Steaua în prima parte a campionatului, Rada, care a ajuns în Ghencea în vara anului trecut tocmai de la Rapid, nu a evoluat nici măcar un minut în acest miniretur, în timp ce Vali Badea a bifat în primăvară doar patru prezenţe şi a marcat un gol.

TRATATIVE. Patronul Rapidului nu a dorit să divulge numele fotbaliştilor, dar a fost trădat de finanţatorul Stelei, Gigi Becali. “Sînt doi jucători de la Steaua cu care sîntem în negocieri şi pe care este posibil să-i luăm. Aceştia sînt însă în discuţie cu mai multe cluburi, nu numai cu noi”, s-a limitat să spună ieri Taher. “Taher minte!”, a fost prima reacţie a lui Gigi Becali. Acesta a retractat însă imediat: “Aaa, dacă e vorba despre Rada şi Badea, atunci Taher nu mai minte. Dar eu nu vreau să vorbesc despre transferuri acum, ci doar după finalul campionatului”. Rapid va avea de luptat pentru obţinerea semnăturilor celor doi stelişti cu Poli Timişoara. Deunăzi, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, a anunţat că este interesat de serviciile lui Rada şi ale lui Badea şi că va înainta o ofertă concretă în acest sens imediat după încheierea campionatului. Iar în condiţiile în care Steaua a pus ochii pe mijlocaşul stînga al lui Poli, armeanul Artiom Karamian, gruparea de pe Bega pare a fi în pole-position în ceea ce priveşte achiziţionarea steliştilor, un schimb de jucători fiind foarte probabil.

Gigi Becali are interzis la rapidişti

După de Gigi Becali a spus că vrea să-i aducă la Steaua pe Cristi Săpunaru şi pe Vladimir Bozovici, titulari indiscutabili la Rapid, Fathi Taher a ripostat. “Becali poate să încerce să cumpere jucători de la Rapid, e liber să încerce, dar nu înseamnă că va şi reuşi. La Rapid nu e vorba de bani. Dacă vor pleca jucători din Giuleşti, vor pleca fiindcă nu îi mai putem ţine noi, că le expiră contractul sau că nu mai avem nevoie de ei, nu pentru a scoate bani pe ei. Gigi Becali să îşi ţină banii la el, la Rapid nu îi poate da. Poate o să luăm noi jucători de la el, nicidecum nu se va întîmpla invers”, a spus omul de afaceri iordanian. Săpunaru a respins şi el ideea de a evolua din vară la Steaua. “În ţară nu joc decît la Rapid”, a spus Săpunaru.

×
Subiecte în articol: sport rapid gigi becali