x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Vulturii" vor razbunare

"Vulturii" vor razbunare

03 Mar 2004   •   00:00
"Vulturii" vor razbunare

Besiktas se poate revansa astazi pentru esecul din partida tur de la Valencia, cand spaniolii au reusit golul victoriei de 3-2 in minutul 4 al prelungirilor.

Ambele echipe vin dupa infrangeri in campionat in fata unor formatii modeste. "Vulturii" au pierdut, 1-2, intalnirea cu Istanbulspor, iar Valencia a fost invinsa cu acelasi scor de echipa lui Claudiu Raducanu, Espanyol.

OBIECTIV. Mircea Lucescu este convins ca o calificare in fata ibericilor poate rezolva problemele echipei sale. "Daca vom castiga, nu numai ca vom obtine o performanta demna de luat in seama, dar ne vom reface si moralul pentru disputele din campionat", a spus antrenorul lui Besiktas. In plus, Lucescu spera ca Daniel Pancu si Adi Ilie sa arate aceeasi forma ca si in meciul de la Valencia. La randul lor, elevii lui Rafa Benitez au recunoscut ca cel mai dificil lucru care ii asteapta la Istanbul va fi presiunea publicului de pe "Inonu". Spaniolii se bazeaza insa pe faptul ca turcii vor fi obligati sa atace, lasand spatii in aparare. Desi calificarea se joaca, Rafa Benitez a decis sa menajeze mai multi jucatori, lasandu-i acasa pe Mista, Curro Torres, Ricardo Oliveira si Vicente.

CELELALTE MECIURI. Echipele italiene, odata "specialistele" Cupei UEFA, se afla acum in pericol de a ramane acasa. Parma si Roma (Chivu, neconvocat) trebuie sa recupereze dezavantajul de un gol din partidele tur cu formatiile turce Genclerbirligi, respectiv Gaziantep. De asemenea, Inter si Perugia au reusit doar egaluri in prima mansa cu Sochaux si Eindhoven. Nici turcii de la Galatasaray, echipa romanilor Bratu si Petre, nu vor avea viata usoara in deplasarea de la Villarreal, dupa ce in partida tur nu au reusit decat un egal, 2-2 pe teren propriu. Singurele echipe cu un picior in optimi dupa prima mansa sunt Celtic Glasgow, Mallorca si Liverpool.
( DELIA GOMOESCU )

"Trebuie sa inscriem neaparat inca din prima repriza. Va fi un meci dificil, dar ne vor ajuta si suporterii. Daca suntem atenti putem merge mai departe"
Adrian Ilie

×
Subiecte în articol: sport