x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Weekend plin pentru handbalul românesc

Weekend plin pentru handbalul românesc

20 Feb 2009   •   00:00

HCM Constanţa, Steaua Bucureşti, UCM Reşiţa, Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava susţin meciurile retur programate în optimile de finală ale cupelor europene la handbal, decisive pentru calificarea în faza următoare.



În optimile de finală ale Cupei Cupelor, HCM Constanţa are pe teren propriu o misiune dificilă în faţa slovacilor de la Tatran Presov, pentru că are de recurat un pasiv de 8 goluri după eşecul din meciul tur (25-33). Meciul este programat duminică de la ora 11,00 şi este arbitrat de slovenii Ales Veber şi Darnjan Janez Pangerc.

În aceeaşi competiţie, Steaua Bucureşti se deplasează în Spania pentru returul cu spaniolii de la Pevafersa Valladolid, cu şanse minime de calificare după înfrângerea de acasă în tur (27-33). Jocul are loc sâmbătă de la ora 21,00 şi este arbitrat de danezii Jens Carl Nielsen şi Peter Lorentzen.

În Cupa Challenge, Ştiinţa Bacău este cu un picior în sferturile de finală, după succesul din tur cu grecii de la PAOK Salonic (31-28). Returul are loc duminică de la ora 11,00 la Bacău şi meciul va fi arbitrat de turcii Vahit Ersan şi Faruk Akman.

UCM Reşiţa întâlneşte în Macedonia formaţia Vardar Skopke, duminică de la ora 18,45, şi este practic calificată în sferturi de finală după succesul din tur la 11 goluri (31-20). Jocul va fi arbitrat de ucrainienii Anatoli Mişciuk şi Valeri Rojkov.

A treia echipă româneacă în această competiţie, CSU Suceava, va disputa ambele manşe cu portughezii de la Liberty S. Bernardo pe teren propriu, sâmbătă de la ora 11,00, şi duminică de la ora 11,00. Jocurile sunt arbitrate de Mihail Mayeuski şi Iuri Tereşcenkov din Belarus.

×
Subiecte în articol: sport