x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Werder, campioana Germaniei

Werder, campioana Germaniei

10 Mai 2004   •   00:00

Werder Bremen este noua campioana a Germaniei. Formatia antrenata de Thomas Schaaf a castigat matematic titlul, cu doua etape inainte de finalul sezonului, dupa ce a invins cu 3-1 pe principala sa contracandidata, Bayern München, chiar pe terenul acesteia.

DELIA GOMOESCU

GAFE. Dupa ce a contribuit decisiv la eliminarea lui Bayern din Liga Campionilor, portarul Oliver Kahn are pe constiinta un nou esec al echipei sale. Capitanul bavarezilor a gafat in minutul 19 la primul gol al lui Bremen, marcat de Klasnic, si pana la pauza a fost invins inca de doua ori de Micoud (’26) si Ailton (’35). In urma succesului de sambata, Werder a totalizat 74 de puncte si nu mai poate fi depasita de Bayern, care are 9 puncte mai putin. Pentru gruparea din Bremen este cel de-al 4-lea titlu de campioana. Werder nu mai castigase campionatul din sezonul 1992-1993, ultimul deceniu fiind dominat de Bayern München si de Borussia Dortmund.

SPANIA. In Primera Division, Real Madrid este in pericol sa piarda si locul al doilea care duce in grupele Ligii Campionilor. „Galacticii" au fost invinsi pe „Santiago Bernabeu" de Mallorca, scor 2-3, si ocupa inca pozitia secunda doar pentru ca si Barcelona a pierdut, 0-1 in deplasare la Celta Vigo. In aceste conditii, liderul Valencia poate deveni campioana cu doua etape inainte de finalul sezonului, in cazul unei victorii in meciul cu Sevilla (partida disputata aseara dupa inchiderea acestei editii).

ANGLIA. Chelsea si-a asigurat locul al doilea in Premier League dupa ce a remizat, 1-1 cu Manchester United. Desi refacut complet, Adrian Mutu nu a fost convocat de antrenorul Claudio Ranieri pentru confruntarea de pe „Old Trafford". Cu o etapa inainte de final Chelsea are 72 de puncte, cu patru mai multe decat Manchester United.

×
Subiecte în articol: sport