x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zapata: "Nu vreau să plec de la Steaua, sunt pregătit să mă lupt pentru postul de titular"

Zapata: "Nu vreau să plec de la Steaua, sunt pregătit să mă lupt pentru postul de titular"

21 Iul 2009   •   00:00
Zapata: "Nu vreau să plec de la Steaua, sunt pregătit să mă lupt pentru postul de titular"

Portarul columbian Robinson Zapata a declarat că nu se teme că îşi va pierde locul în prima echipă a Stelei după venirea lui Ciprian Tătăruşanu şi a precizat că este pregătit să lupte pentru postul de titular, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.



"Eu nu am vorbit cu nimeni despre o posibilă plecare de la Steaua. Nu vreau să plec de la Steaua, deoarece sunt fericit aici. Eu trebuie să aştept oportunitatea de a juca, deoarece va fi un sezon lung, cu meciuri în campionat, în Cupă şi în Liga Europa. Sunt pregătit să mă lupt pentru postul de titular, iar dacă Mister (n.r. - antrenorul Cristiano Bergodi) va apela la mine, ştie că se poate baza oricând pe serviciile mele. Eu sunt sută la sută cu mintea la Steaua", a declarat internaţionalul columbian.

Robinson Zapata a fost transferat de Steaua în iulie 2007 de la gruparea Deportivo Cucuta, iar până în prezent a acumulat 72 de partide în tricoul formaţiei din Bulevardul Ghencea.

De-a lungul carierei, portarul sud-american, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat la formaţiile America de Cali, Real Cartagena, Rosario Central, Independiente Buenos Aires, CA Belgrano şi La Serena.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sport