x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zenga a vrut sa plece

Zenga a vrut sa plece

28 Aug 2004   •   00:00

Ca lucrurile nu sunt tocmai roz in Ghencea s-a vazut si miercuri seara. Steaua a avut mari emotii pana s-a vazut calificata in turul intai al Cupei UEFA, chiar daca in tur a trecut fara probleme de sarbi cu scorul de 4-2.

PAUL ANDONE, SORIN ANGHEL

SCANDAL. Jocul fara orizont al stelistilor nu a fost pe placul nimanui, starea de nervozitate punand stapanire pe gruparea ros-albastra. Nemultumiti, suporterii au scandat numele lui Marius Lacatus. Asta nu i-a picat tocmai bine italianului aflat acum pe banca Stelei, Zenga dorind la finalul meciului sa demisioneze. Gandurile i-au fost schimbate de Mirel Radoi si Dorinel Munteanu, care nu au evoluat in returul cu Zeleznik, cei doi lideri din vestiar convingandu-l pe fostul portar al lui Inter ca trebuie sa continue in Ghencea.

CONCEDIERE. Prestatia stelistilor nu a fost nici pe placul lui Gigi Becali. Daca dupa jocul de la Belgrad, patronul Stelei compara jocul echipei sale cu cel al lui Real Madrid, acum "Latifundiarul din Pipera" a avut o iesire nervoasa. Surse din anturajul clubului sustin ca Gigi Becali, nemultumit de prestatia lui Vivi Rachita, vinovat de primirea celor doua goluri, l-a anuntat pe fundas ca din iarna este liber sa isi caute echipa.

×
Subiecte în articol: sport