x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ziyati: „Il astept pe Rednic"

Ziyati: „Il astept pe Rednic"

22 Mai 2004   •   00:00
Ziyati: „Il astept pe Rednic"

Cel mai bun jucator al Rapidului din acest sezon, marocanul Nouredinne Ziyati, isi doreste ca Mircea Rednic sa revina in Giulesti din editia urmatoare a campionatului.

SORIN ANGHEL

Dupa un sezon aproape catastrofal, care ar putea culmina cu neparticiparea in Cupa UEFA, la Rapid se anunta o vara foarte agitata.

LIDER. Chiar daca la sosirea cuplului Ioan Becali - Dan Petrescu sub Podul Grant se vorbea despre o indepartare a lui Noredinne Ziyati, acesta fiind considerat omul lui Mircea Rednic, marocanul a rezistat totusi in Giulesti, fiind cel mai constant jucator din lotul Rapidului.

DORINTA. In ciuda faptului ca multi dintre coechipierii sai isi doresc sa paraseasca echipa, nefiind interesati de ce se intampla acum in Divizia A, Ziyati pare concentrat pe finalul de sezon, dorindu-si sa participe cu Rapidul in Cupa UEFA. „Noi suntem suporterii Stelei. Speram sa castige campionatul si sa jucam in UEFA. Dinamo are un meci dificil la Timisoara, insa, daca va pierde, cred ca este posibil ca Steaua sa castige, dar daca Dinamo va face un rezultat bun, cred ca nu mai avem sanse la UEFA", a spus Ziyati.

VIITOR. In ceea ce priveste sezonul urmator, marocanul nu isi doreste sa plece din Giulesti. „Am un contract de trei ani cu Rapid si acum ne vom pregati pentru sezonul viitor, mai ales ca toti am facut multe prostii in acest an. Am avut mai multe discutii cu Mircea Rednic. Cred ca ar fi bun pentru Rapid, este un antrenor care cunoaste jucatorii si daca ar reveni ar fi bine pentru noi. Insa el are un contract bun cu Craiova, dar eu stiu ca echipele din Bucuresti au nevoie de un antrenor mare si ar fi bine sa revina. Eu il astept", a spus Ziyati.

Ionut Rada ataca Craiova

Fundasul Ionut Rada regreta ca Universitatea Craiova nu i-a dat voie lui Plesan sa plece in strainatate. „Imi pare rau ca a fost asa, dar mergem inainte. Era o sansa de a merge la Ajax, insa are doar 21 de ani si viata de acum incepe. Sper sa ajunga cat mai repede afara, pentru ca acolo este altfel. La Craiova nu se poate face performanta, d-asta era bine sa plece de acolo", a spus Rada.

Hizo ii raspunde lui Buduru

Antrenorul Viorel Hizo considera aberanta declaratia presedintelui Petrolului, Petre Buduru, conform careia Rapid a jucat tare cu formatia ploiesteana si va ceda punctele Ceahlaului. „Pot sa va asigur ca la fel de tare vom juca si la Alba Iulia si cu Ceahlaul. Aceasta este o declaratie nelalocul ei, chiar aberanta. Petrolul trebuie sa vada ce fac ei. Nu i-a retrogradat Rapidul", a reactionat tehnicianul giulestean.
×
Subiecte în articol: sport