x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ziyati ii refuza pe olteni

Ziyati ii refuza pe olteni

03 Mar 2004   •   00:00

Negocierile oficialilor Universitatii cu marocanul Rapidului, Nourredine Ziyati, sunt aproape de a se incheia fara succes.

Fire destul de capricioasa, marocanul, foarte oscilant in privinta luarii unei decizii, spune ca vrea sa ramana la Rapid.
MARIO MORCOV

Tratativele au inceput sambata, cand Staicu a fost la Bucuresti si au continuat telefonic pana luni seara, cand marocanul s-a intalnit la Pitesti cu presedintele Universitatii, Pavel Badea.

CONTRACTUL. Discutiile au durat luni aproximativ o ora, la capatul carora partile au ajuns la un acord: durata contractului este de doi ani si jumatate, iar salariul crescator de la an la an, in acest retur giulesteanul urmand a primi 35.000 de dolari, iar apoi 80.000 de dolari si 90.000 de dolari, plus primele aferente. Badea i-a dat lui Ziyati contractul, iar jucatorul a spus ca pana astazi la ora 12:00 va da un raspuns.

SUPARAREA. Luni noaptea insa, dupa ce patronul craiovenilor, Dinel Staicu, a anuntat: "Gata, Ziyati este al Universitatii, ne-am inteles cu el", mijlocasului marocan nu i-a convenit, s-a suparat pe Staicu si s-a cam rasucit: "Nu ma mai duc la Universitatea. Cum poate sa spuna Staicu ca sunt al lor cand eu am spus clar ca-mi convin conditiile, dar voi da un raspuns abia miercuri la pranz?", a spus acesta unor apropiati. Ieri, presedintele alb-albastrilor, Pavel Badea, a spus: "Noi am facut tot ce ne-a stat in putinta, daca el s-a intors e treaba lui! Nu am mai vorbit cu el de luni seara si ii asteptam confirmarea pana miercuri la 12:00".

RASPUNS. Raspunsul marocanului pare sa ramana tot un refuz. "Am contract cu Rapid, asa ca aici raman, chiar daca nu voi mai fi titular ", a spus ieri jucatorul. Ziyati a mai ratat in aceasta iarna doua transferuri: unul la o echipa din Qatar si altul la formatia rusa Saturn Ramenskoe.

S-a renuntat la Gonzales

Universitatea a renuntat luni seara la serviciile argentinianului Gonzales. "Eu personal l-am anuntat pe Gonzales ca nu intra in vederile noastre. Universitatea are nevoie de jucatori valorosi, iar argentinianul nu se pliaza pe gusturile noastre", a spus presedintele Pavel Badea. Probleme pot aparea si la sarbul Rangelovic, care daca nu primeste cartea verde pana la inceperea returului se va renunta la serviciile sale, conform unei clauze din contract.

×
Subiecte în articol: sport