x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Crima șocantă din Galați. Autorul crimei: „Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac?”

Crima șocantă din Galați. Autorul crimei: „Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac?”

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2023   •   16:45
Crima șocantă din Galați. Autorul crimei: „Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac?”
Sursa foto: Antena 3 CNN

Bărbatul de 35 de ani, bănuit de comiterea crimei șocante din Galați, a fost capturat și reținut de autorități. Operațiunea a avut loc pe raza orașului, dar într-un alt cartier, unde individul încerca să se ascundă de forțele de ordine.

Crima, care a șocat întreaga comunitate, a avut loc pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între bărbat și soția sa. Cei doi aveau împreună două fiice, în vârstă de 9 și 10 ani, care, din fericire, nu erau acasă în momentul comiterii faptei.

Soțul femeii o acuză de prostituție.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, de câteva luni, nu este clar dacă își mai dorea acest mod de viață, dar se pare că membrii clanului Mustafa din Focșani, din care face parte, au influențat-o și chiar amenințat-o pentru a nu părăsi această activitate.

Soțul ei s-a opus acestei decizii.

„Vă dați seama că regret. Nu am vrut să o omor. M-am certat cu ea și n-am mai suportat. Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac? Familia ei a luat-o și a dus-o la produs și eu am ținut-o acasă zece ani de zile", a declarat soțul femeii ucise.

Procurorul Ovidiu Gheorghe Zaharia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, a oferit detalii despre caz, subliniind că crima a avut loc în contextul unor conflicte preexistente în cuplu. Copiii, martori nefericiți la această tragedie familială, se aflau în altă locație în momentul în care faptele s-au petrecut.

„Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost între timp prins și reținut. A fost găsit pe raza orașului, dar în alt cartier.

Crima a avut loc pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Cei doi aveau copii doua fete de 9 și 10 ani care nu erau acasă în momentul comiterii faptelor", a declarat procurorul Ovidiu Gheorghe Zaharia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Operațiunea rapidă a forțelor de ordine a dus la prinderea bărbatului, iar acum acesta se află în custodia autorităților, așteptând să fie adus în fața justiției pentru a răspunde pentru faptele sale.

×
Subiecte în articol: Galaţi crima clanul Mustafa