x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cursuri IT gratuite. Programarea - un domeniu din ce în ce mai accesibil, nu doar bine plătit

Cursuri IT gratuite. Programarea - un domeniu din ce în ce mai accesibil, nu doar bine plătit

09 Noi 2022   •   16:11
Cursuri IT gratuite. Programarea - un domeniu din ce în ce mai accesibil, nu doar bine plătit

Domeniul IT a câștigat în popularitate și a devenit nu doar unul dintre cele mai bine plătite, ci și din ce în ce mai accesibil celor care-și doresc a pune bazele unei cariere în programare. Oferta de cursuri IT gratuite s-a îmbogățit, iar nașterea competiției a dus nu doar la dezvoltarea unei niște de business, ci a contribuit și la familiarizarea cu domeniul și transformarea acestuia într-unul accesibil.

Cu toate astea, participarea la cursuri IT gratuite poate însemna pentru unele persoane pierdere de timp, nu evoluție. Globalizarea și accesul la informație au condus la nașterea multiplelor opțiuni de învățare, iar dacă participarea la cursuri IT clasice nu ți-a adus rezultatele dorite, nu trebuie să renunți. Există alternativă: mentoratul fondat de Petru Trîmbițaș!

De ce ai șanse mai mari de succes dacă urmezi un mentorat în programare?

Petru Trîmbițaș a pus bazele mentoratului în programare în urma experienței personale acumulată în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Tânărul a înțeles că succesul profesional este condiționat și influențat de numeroși factori, inclusiv elemente din viața personală. Din acest motiv, mentoratul este construit total diferit de modul în care sunt organizate clasicele cursuri IT gratuite.

În cadrul mentoratului vei beneficia de ghidare 100% din partea mentorilor, care te vor ajuta să îți însușești informațiile teoretice și să înveți să scrii cod curat și corect, încă de la prima logare pe platformă.

Libertatea de a-ți alege momentul pentru a învăța și a rezolva probleme este un atu indiscutabil. Astfel, nu vei fi obligat să îți modifici programul personal, pentru a dobândi o abilitate nouă, care să-ți ofere șansa unei cariere de succes în programare.

În plus, mentoratul îți oferă posibilitatea de a testa gratuit modul de organizare și structurare a platformei, astfel încât să te asiguri că programarea este un domeniu care te pasionează și în care îți dorești să dezvolți o carieră.

Spre deosebire de clasicele cursuri IT gratuite, mentoratul gândit de Petru Trîmbițaș îți oferă oportunitatea de a lucra cu coachi și specialiști în dezvoltare personală, care să te ajute să conștientizezi modul în care viața personală îți influențează succesul în carieră. Specialiștii în domeniul dezvoltării personale te vor ajuta să îți dezvolți strategii pentru gestionarea gândurilor și emoțiilor negative, a eșecului și să îți setezi un mindset pozitiv.

De asemenea, coach-ii vor avea în vedere și dezvoltarea unor abilități esențiale, vizate de angajatorii din domeniul IT, precum aceea de a comunica și de a lucra în echipă. Cu toate că poate îți pare banal, nu toată lumea are capacitatea de a lega ușor relații și de a comunica lucrurile, astfel încât să se facă înțeles de colegii de echipă. Din acest motiv, capacitatea de a comunica a devenit una dintre cele mai urmărite abilități personale.

Totodată, unul dintre obiectivele vizate de mentori îl reprezintă dezvoltarea gândirii logice, fără de care succesul unei cariere în programare este imposibil.

Spre deosebire de niște cursuri IT clasice, în cadrul mentoratului gândit de Petru Trîmbițaș vei beneficia de susținere și ghidaj până la angajare. Mentorii te vor ajuta să-ți rafinezi abilitățile tehnice și soft skills, astfel încât să treci cu ușurință de interviurile de angajare.

Consultă oferta completă a mentoratului și nu ezita să programezi o ședință de consultanță cu mentorii WellCode. Convinge-te dacă programul gândit de Trîmbițaș chiar face diferența. Testează modulul gratuit și vezi prin ce se deosebește mentoratul de clasicele cursuri IT gratuite.

×