x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie De 30 de ani, Fundatia Dan Voiculescu oferă gratuit educație de excelență pentru mii de copii

De 30 de ani, Fundatia Dan Voiculescu oferă gratuit educație de excelență pentru mii de copii

29 Dec 2020   •   15:46
De 30 de ani, Fundatia Dan Voiculescu oferă gratuit educație de excelență pentru mii de copii

Peste 5.000.000 de euro investiți în educație, peste 2000 de premii, peste 3000 de copii și tineri care beneficiază gratuit, în fiecare an, de activități de educație alternativă și dezvoltare vocațională, sute de spectacole și evenimente cultural-educaționale, cel mai mare premiu individual din istoria recentă a României, în valoare de 300.000 de RON, decernat, în 2007, inventatorului Justin Capră, o bursă în valoare de 100.000 de dolari, pentru susținera tinerilor actori români.

Cam așa arată o parte din bilanțul pe care Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României îl face la împlinirea a 30 de ani de activitate.

Zeci de mii de copii și tineri au găsit aici un spațiu în care și-au putut dezvolta potențialul, și-au putut antrena inteligența, și-au descoperit vocația, și-au împlinit visele.

Scopul acestor activități este acela de a spijini și promova tinerii valoroși și pe cei cu IQ ridicat, de a îmbunătăți cunoștințele și aptitudinile acestora, de a-i încuraja să își dorească să se autodepășească și să își valorifice la maxim talentul și potențialul individual.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 1990, care, prin activitatea sa, urmărește valorificarea capitalului uman prin descoperirea, antrenarea și promovarea inteligenței și a excelenței. Scopul acestei organizații este acela de a contribui la dezvoltarea capitalului uman al țării, prin sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din diverse domenii de activitate.

 

 

×