x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Rezultate evaluare națională 2023. Notele obţinute de elevi în judeţul Olt, publicate pe edu.ro

Rezultate evaluare națională 2023. Notele obţinute de elevi în judeţul Olt, publicate pe edu.ro

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   08:21
Rezultate evaluare națională 2023. Notele obţinute de elevi în judeţul Olt, publicate pe edu.ro

Rezultate Evaluare Naţională 2023 Olt - edu.ro. Notele obţinute de elevii de clasa a 8-a din judeţul Olt, la examenul de evaluare naţională, sunt publicate pe site-ul edu.ro.

Notele obţinute la evaluare naţională 2023 de elevii din judeţul Olt. Rezultatele la Evaluarea Naţională (rezultatele înainte de contestații) vor fi publicate azi până în ora 14:00. Elevii absolvenţi ai clasei a opta trebuie să aibă la îndemână codul de candidat cu ajutorul căruia vor afla ce notă au luat la Evaluarea Naţională.

Pe evaluare.edu.ro găseşti toate informaţiile legate de examenele susţinute de absolvenţii clasei a VIII-a din judeţul Olt: subiecte, barem şi rezultate evaluare naţională 2023. Ministerul Educației va publica miercuri, 28 iunie, rezultatele la Evaluarea Națională 2023, iar elevii își vor afla notele în baza unui cod unic. Până la ora 14:00, elevii claselor a 8-a vor avea afișate notele la avizierele unităților de învățământ și pe site-ul Ministerului Educației.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: evaluare nationala rezultate