x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Meditaţii gratuite la Istorie, pentru BAC

Meditaţii gratuite la Istorie, pentru BAC

de Monica Cosac    |    18 Feb 2019   •   14:41
Meditaţii gratuite la Istorie, pentru BAC

Au mai rămas mai puţin de patru luni până la examenul de Bacalaureat din acest an, iar pregătirea elevilor este în toi. Cei care vor să susţină examen la Istorie se pot pregăti gratuit pentru BAC chiar cu profesorii de la Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti.

 

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au anunţat că au demarat în acest weekend programul, iar şedinţele de pregătire vor avea loc, în fiecare sâmbătă, de la ora 10, la etajul I al instituţiei, în Amfiteatrul Nicolae Iorga. Meditaţiile vor dura până pe data de 25 mai, inclusiv. Examenul de Bacalaureat 2019 începe pe 3 iunie, iar ultima probă are loc pe 4 iulie.

Istoria nu se numără printre cele mai căutate facultăţi, însă nu se află nici pe ultimele locuri în topul preferinţelor absolvenţilor de liceu.

La examenul de admitere din vara trecută, spre exemplu, pentru Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti au fost înscrişi aproape patru candidaţi pe un loc, în timp ce alte facultăţi au avut şi 10 candidaţi pe loc (Facultatea de Administraţie şi Afaceri). Au fost, însă, şi specializări la care a fost locul şi candidatul (Geologie).

×