x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Mesaj emoționant al unei profesoare către elevi: "Le dorim să trăiască într-o lume în care nu vor fi umiliți"

Mesaj emoționant al unei profesoare către elevi: "Le dorim să trăiască într-o lume în care nu vor fi umiliți"

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2023   •   11:15
Mesaj emoționant al unei profesoare către elevi: "Le dorim să trăiască într-o lume  în care nu vor fi umiliți"

O profesoară a transmis un mesaj emoționant elevilor, în contextul grevei care a paralizat de două săptămâni învățământul din România.

“Îi asigurăm de toată iubirea și prețuirea noastră“: O profesoară a izbucnit în lacrimi, în direct, adresând un mesaj copiilor din România

Irina Orosan, profesoară de muzică în Timișoara, a avut o scurtă intervenție în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, moment în care le-a transmis elevilor, printre lacrimi, un mesaj emoționant.

"Vreau să le transmit un mesaj copiilor și elevilor noștri, să-i asigurăm de toată iubirea și prețuirea noastră. Le dorim să trăiască într-o lume minunată și într-o lume în care nu vor fi umiliți.

Trebuie să le arătăm elevilor noștri că un om educat trebuie să fie respectat. 

Noi nu ne-am dorit să ajungem în acest punct. Dumnealor cunoșteau doleanțele noastre, cunoșteau faptul că în sistemul de salarizare sunt foarte multe inechități. Sunt oameni care au sperat că se va ajunge la un punct comun.

Noi am crezut că putem fi luați în seamă și putem avea soluții reale. Domnul Iohannis m-a dezamăgit din nou. 

Nu ne-am dorit să ajungem aici. Considerăm că este o bătaie de joc. Personal, în 19 ani am iubit, am lucrat, m-am jertfit și m-am dăruit poate mai mult școlii decât familiei.

Primim palme peste palme. Suntem denigrați și tăvăliți prin noroi. Este foarte dureros! 

Pe mine, acești 1.000 de lei impozabili nu mă fac să ajung la nivelul salarial al unui șofer de la Guvern", a spus Irina Orosan, la Antena 3 CNN.

profesoara in lacrimi

×
Subiecte în articol: profesoară elevi greva