x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ciucă: De Ziua Educaţiei trebuie să le mulţumim celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine

Ciucă: De Ziua Educaţiei trebuie să le mulţumim celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2023   •   12:15
Ciucă: De Ziua Educaţiei trebuie să le mulţumim celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine
Sursa foto: Gov.ro

Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, le-a mulţumit, joi, de Ziua Educaţiei, tuturor celor care care trudesc pentru generaţiile viitoare şi care contribuie la felul în care va arăta România de mâine.

"Astăzi, 5 octombrie, trebuie să le mulţumim tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în sistemul de educaţie şi trudesc pentru generaţiile viitoare ale României. Le dorim mult succes şi mulţi ani cu spor în tot ceea ce fac! Educaţia este unul din domeniile prioritare ale Partidului Naţional Liberal. În timpul mandatului meu de premier, am promovat şi a fost adoptat pachetul de Legi ale educaţiei, fundamentul celei mai ample reforme a sistemului de învăţământ din ultimii ani. Am pus accentul pe predictibilitate, performanţă şi echitate, astfel încât educaţia să devină un drept accesibil pentru toţi copiii, indiferent de mediul din care provin", a scris Ciucă, pe Facebook.

El a subliniat că îşi doreşte "ca fiecare elev să se simtă încurajat şi susţinut". "Cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, le mulţumesc tuturor celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine. Urez succes tuturor elevilor, studenţilor şi profesorilor!", a transmis Ciucă.

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca ziua educatiei