x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Scandal în Parlamentul României: Pancarte de la protestul dascălilor, aduse de deputații USR

Scandal în Parlamentul României: Pancarte de la protestul dascălilor, aduse de deputații USR

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2023   •   11:15
Scandal în Parlamentul României: Pancarte de la protestul dascălilor, aduse de deputații USR

USR a adus marți în plenul Camerei Deputaților pancarte de la protestul dascălilor: „Parlamentarii PSD, PNL și UDMR să strigătul disperat al dascălilor”.

„Am adus vocea românilor în Parlament, ca de fiecare dată când PSD și PNL ignoră problemele acestora. Este timpul ca profesorii să primească măririle solicitate, iar PSD și PNL să mai taie din pensiile speciale, din achizițiile de autoturisme făcute cu dedicație, din sinecurile create pe bandă pentru a mulțumi activul de partid. Poate măcar așa, din pancartele profesorilor, află Nicu și Marcel care e situația reală, ce salarii de mizerie au profesorii debutanți, în timp ce ei nu mai știu cum să-și împartă funcțiile, ciolanul, și să se gândească la înmulțirea propriilor privilegii”, declară deputatul USR Cristian Seidler.

Profesorii sunt în a doua săptămână de grevă generală.

„Coaliția patronată de Klaus Iohannis ar avea bani să majoreze salariile profesorilor dacă nu i-ar apăra pe speciali și ar tăia privilegiile acestora. Un profesor debutant are un salariu de 2.400 lei, în timp ce premierul Ciucă și alți speciali au pensii speciale și de 18.000 de lei”, transmite USR.

scandal parlament

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: protest dascali pancarte scandal parlament