x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie PNL: Campania „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”, lansată de poliție

PNL: Campania „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”, lansată de poliție

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2024   •   20:52
PNL: Campania „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”, lansată de poliție

Poliția a lansat campania „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”, pentru a încuraja elevii să nu rămână pasivi în fața agresiunilor, anunță PNL.

„Fiecare copil merită să fie în siguranță! O prioritate constantă pentru PNL este ca, pe 9 septembrie, atunci când elevii revin în școli, să asigurăm un mediu sigur și sănătos. Poliția Română, sprijinită de parteneri non-guvernamentali, a lansat campania , pentru a încuraja elevii să nu rămână pasivi în fața agresiunilor. Orice act de violență sau trafic de droguri poate fi semnalat la numărul de telefon 119”, transmite PNL.

„În cadrul discuțiilor, am accentuat necesitatea unui parteneriat strâns între MAI, copii, părinți și ONG-uri. Numai prin colaborare și eforturi comune putem obține rezultate concrete în protejarea celor mai vulnerabili dintre noi. Protejarea copiilor este o responsabilitate pe care o avem cu toții, iar acest efort comun va continua până când ne vom asigura că toți copiii noștri cresc într-un mediu sigur și sănătos”, declară Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pnl elevi campanie politia