x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Şcolile rămân închise şi miercuri, în mai multe localităţi din Timiş

Şcolile rămân închise şi miercuri, în mai multe localităţi din Timiş

18 Dec 2018   •   17:13
Şcolile rămân închise şi miercuri, în mai multe localităţi din Timiş

Cursurile vor rămâne suspendate şi miercuri în 30 şcoli din judeţul Timiş, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, a anunţat şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu.
Şcolile ale căror cursuri rămân suspendate şi miercuri nu sunt alimentate cu energie electrică, apă şi căldură ori au avarii la sistemele de încălzire sau de apă. Potrivit Danielei Danielescu vor rămâne închise şi şcolile din localităţi izolate sau unde drumurile sunt impracticabile pentru deplasarea elevilor de la domiciliu la şcoli, iar pentru navetişti situaţia este şi mai dificilă.
Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din ultimele zile, peste 45 de localităţi din judeţul Timiş erau, în cursul dimineţii de marţi, nealimentate total sau parţial cu energie electrică, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.
Potrivit sursei citate, în cursul dimineţii, au fost luate măsuri pentru rezolvarea problemelor generate de lipsa curentului electric la nivelul municipiului Lugoj. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: scoli inchise judetul timis