x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sorin Cîmpeanu: Evaluările pentru clasele a doua, a patra și a șasea vor fi organizate, cel mai probabil, în aprilie

Sorin Cîmpeanu: Evaluările pentru clasele a doua, a patra și a șasea vor fi organizate, cel mai probabil, în aprilie

09 Mar 2021   •   10:04
Sorin Cîmpeanu: Evaluările pentru clasele a doua, a patra și a șasea vor fi organizate, cel mai probabil, în aprilie
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că în perioada următoare va emite ordinul în baza căruia se vor organiza evaluările pentru clasele a doua, a patra și a șasea. Acesta a precizat că evaluările vor avea loc, cel mai probabil, în luna aprilie. 

Cîmpeanu a explicat că în urma ordinului comun cu ministrul Sănătăţii care permite prezenţa la şcoală a elevilor din clasele terminale de liceu şi gimnaziu, aceste evaluări vor putea fi organizate cu prezenţa fizică a elevilor de clasele a şasea şi în localităţile cu indici ridicaţi de infectare.

„Sunt foarte importante pentru că ele ne arată unde suntem după un an de predare online, pentru a vedea ce am pierdut şi ce trebuie să facem mai departe. (...) Eu personal şi nu numai eu, întreg Ministerul Educaţiei consideră foarte importante aceste evaluări la clasele a doua, a patra şi a şasea. Ele vor fi organizate, cel mai probabil, în aprilie, pe baza unui ordin de ministru care va fi promovat dacă nu această săptămână, la începutul săptămânii viitoare, prin care vom fixa şi datele şi condiţiile”, a afirmat Cîmpeanu luni seară, la Digi24.

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu evaluari