x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sună clopoțelul la Clubul de Excelență!

Sună clopoțelul la Clubul de Excelență!

12 Sep 2017   •   11:21
Sună clopoțelul la Clubul de Excelență!

Un nou an școlar a început pentru aproape 3 milioane de elevi din toată țara. Moment prielnic pentru cei mai talentați dintre copii să-și completeze cunoștințele și să-și dezvolte aptitudinile la cursurile gratuite organizate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 

Venind în completarea educației școlare clasice, cursurile organizate în cadrul Clubului de Excelență se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani și le oferă acestora o perspectivă modernă, adaptată vârstei, personalității și procesului de asimilare a informației. Până pe 8 octombrie, toți cei interesați se pot înscrie și pot alege dintr-o gamă variată de cursuri și atelire: limbi străine (engleză și germană), National Geographic Learning Explorer, cursuri de matematică, de pictură, istoria artei, scriere și tehnici creative, artă fotografică. De asemenea, tinerii își pot dezvolta personalitatea și aptitudinile la cursurile de dezvoltare personală, consiliere vocațională, educație muzicală, îndemânare și creativitate. Participarea este condiționată de înscriere și de rezultatul testărilor de specialitate. Înscrierea este gratuită și se realizează prin completarea unui formular pe adresa:  http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2017/09/cursuri-2017-2018/

 

Începând cu anul 2007, în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu, peste 5000 de copii au beneficiat gratuit de cursuri și îndrumare de specialitate.       Prin acest proiect ambițios și reprezentativ deja pentru exemplificarea obiectivelor educaționale ale Fundației, se dorește îmbunătățirea și completarea nivelului de cunoaștere și de educație al participanților.

De peste 25 de ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează valorile autentice românești și performanța la cel mai înalt nivel. Susţinem excelenţa, antrenăm inteligenţa!

×