x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Testări digitale pentru Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a 2022, în platforma Digitaliada.

Testări digitale pentru Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a 2022, în platforma Digitaliada.

28 Sep 2021   •   18:48
Testări digitale pentru Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a 2022, în platforma Digitaliada.

Elevii de clasa a VIII-a, care se pregătesc pentru Evaluarea Națională 2022, vor beneficia de testări digitale, în platforma Digitaliada, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. 

Sunt disponibile 3.500 de lecții, teste și exerciții pentru diferite discipline și integrarea unei noi materii prin dezvoltarea ghidurilor de predare cu ajutorul resurselor digitale la limba și literatura română pentru ciclul gimnazial. 

Programul constă în găsirea celor mai practice metode, care să ajute atât profesorii, cât și elevii în adaptarea unui mod de predare și învățare mai facil, cu ajutorul celor mai bune resurse digitale.

Utilizatorii vor avea de acces gratuit la module dedicate pentru teste, teme, videoconferințe și rapoarte de activitate, după cum se arată în comunicat. Astfel, platforma include acum o actualizare prin care toți profesorii înregistrați își vor putea crea și gestiona propriul portofoliu de lecții virtuale pentru clasele lor și noi aplicații digitale integrate, inclusiv tool-uri colaborative pentru ca elevii să poată lucra la proiecte în echipă. 

Testări digitale pentru Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a 2022, în platforma Digitaliada. Elevii vor fi trimiși să aprofundeze subiectele la care nu răspund corect - Edupedu.ro

×