x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ultimele 3 zile de înscriere pentru Cursul „Ingineria Rachetelor” al Școlii de Vară FDVDR, Ediția 2024

Ultimele 3 zile de înscriere pentru Cursul „Ingineria Rachetelor” al Școlii de Vară FDVDR, Ediția 2024

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2024   •   14:12
Ultimele 3 zile de înscriere pentru Cursul „Ingineria Rachetelor” al Școlii de Vară FDVDR, Ediția 2024

Au mai rămas doar trei zile până la încheierea înscrierilor pentru unul dintre cele mai captivante și inovatoare cursuri ale Școlii de Vară FDVDR: „Ingineria Rachetelor”. Acest program extraordinar este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu 2SPACE, singura echipă din România care a realizat o rachetă 100% autohtonă. Dedicat liceenilor pasionați de știință și tehnologie, ultimul curs din cea de-a doua sesiune a Școlii de Vară FDVDR, ediția 2024, promite să inspire și să educe viitoarea generație de ingineri și cercetători spațiali.

Cursul „Ingineria Rachetelor” oferă participanților o incursiune fascinantă în universul ingineriei aerospațiale. De-a lungul a patru lecții, elevii vor fi ghidați de membrii echipei 2SPACE, având ocazia să exploreze și să înțeleagă complexitatea și inovația din spatele tehnologiei rachetelor.

Pe lângă informațiile teoretice, cursul include și sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri cu experți din domeniu, oferindu-le participanților șansa de a învăța direct de la profesioniștii care modelează viitorul industriei aerospațiale. Aceste discuții vor stimula gândirea critică și vor încuraja curiozitatea și creativitatea, esențiale pentru dezvoltarea viitorilor ingineri și cercetători.

Autorul acestui curs este Cătălin Chelmuș, team leader al echipei 2SPACE. Cu o vastă experiență în ingineria aerospațială și numeroase realizări inovatoare, Cătălin Chelmuș este dedicat să inspire și să formeze tinerii pasionați de știință și tehnologie.

Nu rata această oportunitate unică de a participa la un curs care îmbină teoria cu practica și care te va conecta cu unii dintre cei mai inovatori și talentați experți din domeniul ingineriei aerospațiale. Înscrierile sunt deschise până în data de 8 august și se fac aici.

×