x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Un cercetător român din America, cunoscut în întreaga lume, suține o conferință la Târgul de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”

Un cercetător român din America, cunoscut în întreaga lume, suține o conferință la Târgul de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”

12 Noi 2020   •   15:57
Un cercetător român din America, cunoscut în întreaga lume, suține o conferință la Târgul de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”

Dr. Mihai Niculescu, cercetător cu peste 17 ani de experiență universitară în domeniul nutriției și nutrigeneticii în SUA și România, este Guest Speaker la INOVALIMENT 2020. Târgului Internațional de Invenții și Inovații ”INOVALIMENT” va avea loc online, în perioada 23-27 noiembrie, pe site-ul www.inovaliment.ro.

Dr. Niculescu este expert recunoscut în nutrigenetică și epigenetică la nivel internațional, fondator și CEO al companiei Advanced Nutrigenomics (USA), co-fondator și director știintific al Asociatiei ”SPHERES” pentru Inovare, Cercetare și Educație Responsabilă (România), profesor asociat la UMF Victor Babeș din Timișoara. A fost profesor al Universităţii din Carolina de Nord (Chapel Hill). El este autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială

Tema pe care o va susține în cadrul INOVALIMENT 2020 este: ”Noua medicină - Utilizarea modelelor nutrigenomice în definirea aporturilor zilnice de nutrienți și aplicarea conceptelor nutrigenetice în practica medicală” . Dr. Niculescu va prezenta ultimele noutăți din domeniul nutrigeneticii și importanța determinării necesarului de nutrienți specific fiecarui individ și a aplicării conceptelor nutrigenetice în practica medicală.

Conferințele tematice din cadrul INOVALIMENT vor fi susținute de experți din România, dar și din afara țării.

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Înscrierile la INOVALIMENT se vor încheia pe 20 noiembrie. Participarea este GRATUITĂ!

×