x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie UPDATE - VIDEO - Gestul scabros făcut de un profesor de religie chiar în timpul orei de curs

UPDATE - VIDEO - Gestul scabros făcut de un profesor de religie chiar în timpul orei de curs

19 Ian 2018   •   11:04
UPDATE - VIDEO - Gestul scabros făcut de un profesor de religie chiar în timpul orei de curs

UPDATE: Preotul profesor de religie a demisionat şi nu le va mai preda elevilor, a confirmat, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Sibiu, Teodor Dumitru Fîrţonea. 

Poliţia şi Parchetul au declanşat cercetări privind acuzele aduse profesorului preot după ce mama uneia dintre eleve a depus plângere. 

"În urma apariţiei imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu şi, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, am declanşat cercetări privind circumstanţele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliţei Oraşului Copşa Mică", a anunţat IPJ Sibiu. 

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru AGERPRES, că a început o anchetă vineri şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat. 

În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului. 

"Noi facem ancheta. Am primit azi de la Minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput", a precizat ÎPS Laurenţiu Streza. 

Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament. 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere. 
Un profesor care predă religia la Liceul Tehnologic ’’Nicolae Teclu’’ din Copșa Mică a fost filmat de o elevă în timp ce cadrul didactic se masturba chiar în fața ei și a colegilor.

Știres inițială: Imaginile video cu profesorul de religie care se masturbează în clasă chiar în timpul orei, au fost filmate de o elevă din clasa a XII-a. Fata le-a trimis colegilor, iar mama uneia dintre fete le-a găsit în telefonul fiicei sale și le-a făcut publice.

Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au plecat, joi dimineaţa, către Copşa Mică, împreună cu cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a vedea dacă ceea ce apare în imagini este real.

Citește tot articolul pe oradesibiu.ro

×