x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A crezut că va da lovitura însă nu se aştepta la asta. Ce i-au făcut două tinere după ce bărbatul le-a adus acasă

A crezut că va da lovitura însă nu se aştepta la asta. Ce i-au făcut două tinere după ce bărbatul le-a adus acasă

09 Mai 2013   •   12:23
A crezut că va da lovitura însă nu se aştepta la asta. Ce i-au făcut două tinere după ce bărbatul le-a adus acasă

Două femei din New Mexico au fost arestate, după ce au admis ce i-au făcut unui bărbat de 51 de ani, căruia îi promiseseră o partidă de sex în grup.

Jennifer McKee, în vârstă de 18 ani şi Ashley Gurule, în vârstă de 20 de ani, l-au convins pe Maurice Gonzales să le aducă în casa lui, unde urma să aibă loc o partidă de sex în trei. Cele două femei, care nu au locuinţă, plănuiau să-i fure maşina bărbatului. Astfel, au întreţinut relaţii intime cu el, ca să-i distragă atenţia, apoi l-au înjunghiat.

Pentru că Maurice nu a murit în urma rănilor, tinerele l-au sufocat cu o pernă, apoi i-au pus trupul în maşină şi au fugit, căutând un loc unde să scape de cadavru.

Potrivit Daily Mail, cele două au fost prinse după ce poliţiştii au devenit suspicioşi, când au văzut maşina lor mergând foarte încet pe autostradă.

După o urmărire ca în filme, tinerele au făcut accident, iar poliţiştii au reuşit să le prindă. Alături de ele se afla o a treia tânără, reţinută pentru complicitate la crimă. Iniţial, fetele au spus că Maurice a încercat să le violeze şi ele s-au apărat, însă apoi au recunoscut adevărul.


×
Subiecte în articol: lovitura crima omor tinere bărbat