x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A murit la 36 de ani după ce a fost împuşcat. Poliţia a deschis o investigaţie pentru omor

A murit la 36 de ani după ce a fost împuşcat. Poliţia a deschis o investigaţie pentru omor

21 Feb 2013   •   18:04
A murit la 36 de ani după ce a fost împuşcat. Poliţia a deschis o investigaţie pentru omor

Walter Johnson, un bărbat de 62 de ani din oraşul american Sacramento, a murit, lunea aceasta, după ce fusese paralizat timp de 36 de ani din cauza unei împuşcături. Făptaşii nu au fost prinşi nici până acum, însă poliţia a schimbat încadrarea faptei din atac armat în omor, un purtător de cuvânt afirmând că încă mai există şanse ca autorii să fie prinşi.

Walter Johnson a fost atacat la 9 aprilie 1977 de trei bărbaţi, în timp ce conducea către casa părinţilor săi. Bărbaţii au blocat aleea pe care Johnson intrase, l-au scos din maşină şi l-au împuşcat, luându-i toţi banii. Tot ce se ştie despre suspecţi este că erau hispanici şi că au fugit într-un Ford Pinto de culoare maro.

Poliţia speră, însă, că noua tehnologie sau poate şi sentimentul de vină al atacatorilor să ducă la prinderea lor.

"Uneori oamenii care au conştiinţa încărcată vor să-şi recunoască fapta. Încă mai credem că se poate rezolva acest caz", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Sacramento, Michele Gigante.

Walter Johnson a petrecut 36 de ani într-un scaun cu rotile. Moartea sa a fost provocată de complicaţii generate de paralizie, motiv pentru care poliţia consideră că este un caz de omor. 

×
Subiecte în articol: omor sacramento sua arme paralizie