x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actriţa Glenn Close îşi vinde garderoba în scopuri caritabile

Actriţa Glenn Close îşi vinde garderoba în scopuri caritabile

13 Iul 2013   •   21:22
Actriţa Glenn Close îşi vinde garderoba în scopuri caritabile

Actriţa americană Glenn Close a decis să îşi vândă costumele Armani şi Prada pe care le-a purtat în timpul filmărilor pentru serialul "Daune şi interese/ Damages" în cadrul unei licitaţii pe site-ul eBay, în scopuri caritabile.

 În serialul de televiziune "Damages", actriţa Glenn Close interpretează personajul Patty Hewes, o avocată talentată şi nemiloasă în sala de tribunal, renumită pentru articolele vestimentare elegante pe care le poartă şi pentru gusturile ei scumpe în materie de modă. În vârstă de 66 de ani, actriţa americană a decis să vândă la licitaţie în scopuri caritabile toate cele 380 de articole vestimentare purtate în timpul acestui serial, informează dailymail.co.uk.

Ţinutele sale poartă semnătura unor case de modă celebre, precum Giorgio Armani, Prada, Balenciaga, Domenico Vacca, Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Jimmy Choo. Toate încasările vor fi donate organizaţiei de caritate Bring Change 2 Mind, o fundaţie pe care Glenn Close a înfiinţat-o în urmă cu mai mulţi ani pentru a lupta împotriva maladiilor mintale.

×