x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actriţa Reese Witherspoon a fost arestată. "A fost o situație înfricoșîtoare. Îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu"

Actriţa Reese Witherspoon a fost arestată. "A fost o situație înfricoșîtoare. Îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu"

22 Apr 2013   •   09:25
Actriţa Reese Witherspoon a fost arestată. "A fost o situație înfricoșîtoare. Îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu"

Câştigătoare a premiului Oscar, celebra actriţă Reese Witherspoon şi soţul ei au ajuns pentru câteva ore în spatele gratiilor, în urma unui incident în trafic, anunţă CNN. Potrivit poliţiştilor din Georgia, partenerul vedetei, Jim Toth, se afla la volan şi era în stare de ebrietate. Bărbatul a făcut mai multe depăşiri nepermise şi a trecut pe lumina roşie a unui semafor.

Poliţiştii susţin că Reese a început scandalul, spunându-i agentului care l-a arestat pe soțul ei: "Știi cine sunt eu?". Polițistul i-a răspuns: "Nu, nu am nevoie să știu numele tău". Whiterspoon a adăugat: "O să afli cine sunt... O să ajungi la știri în toată țara."

Potrivit TMZ, Reese Witherspoon a devenit frustrată în timpul arestării lui Jim. La un moment dat, ea a ieșit din mașină, iar ofițerul i-a ordonat să rămână înăuntru. După ce ea a ieșit din nou, polițistul a arestat-o pentru comportament necorespunzător.

Cei doi au fost eliberaţi pe cauţiune.

Actrița a făcut ulterior o declarație de presă. "Nu pot să comentez tot ceea ce s-a întâmplat, dar vreau să spun că, fără îndoială, am băut cam mult și regret ceea ce am spus. A fost o situație înfricoșîtoare și am fost nervoasă pentru soțul meu, dar asta nu e o scuză. Am fost lipsită de respect față de ofițerul care își făcea meseria. Am un mare respect pentru Poliție și îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu", a mărturisit vedeta, citată de site-ul tmz.com.


×