x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aeroportul LaGuardia din New York, evacuat dupa gasirea unui pachet suspect. Obama: "Atentatul de la Boston, un act terorist"

Aeroportul LaGuardia din New York, evacuat dupa gasirea unui pachet suspect. Obama: "Atentatul de la Boston, un act terorist"

16 Apr 2013   •   18:49
Aeroportul LaGuardia din New York, evacuat dupa gasirea unui pachet suspect. Obama: "Atentatul de la Boston, un act terorist"

In ciuda faptului ca oficialii FBI care au preluat ancheta in cazul exploziilor de la Boston au declarat ca doar iau in calcul posibitatea ca acestea sa fi fost puse la cale de o organizatie terorista, presedintele Barack Obama a declarat deja ca "SUA considera atacul de la Boston un act terorist".

Pe de alta parte, tTerminalul central al aeroportului LaGuardia din New York a fost evacuat marti, dupa ce fortele de ordine au gasit un pachet suspect. 

 
Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Autoritatii Portuare din New York si New Jersey. 
 
Pe de alta parte, un avion a fost oprit la sol în aeroportul Logan, din Boston, după ce aterizase din Philadelphia. Este vorba despre un avion al companiei US Airways.

Stire in curs de actualizare.

×