x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avocat: Alec Baldwin ar trebui să aibă „decența umană” de a spune „îmi pare rău”

Avocat: Alec Baldwin ar trebui să aibă „decența umană” de a spune „îmi pare rău”

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2024   •   06:40
Avocat: Alec Baldwin ar trebui să aibă „decența umană” de a spune „îmi pare rău”
Sursa foto: Hepta

Alec Baldwin ar trebui să aibă „decența umană” de a spune „îmi pare rău”. Comentariul aparține avocatului familiei lui Halyna Hutchins, ucisă în incidentul de pe platoul de filmare. Procesul în care era vizat actorul s-a încheiat vineri din cauza unui viciu de procedură.

Acuzațiile penale care îl vizau pe celebrul actor au dispărut după ce vineri un judecător a decis să încheie procesul. Gloria Allred, care o reprezintă pe sora și părinții victimei într-un proces civil prin care se solicită despăgubiri, a făcut comentariul sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ar trebui să aibă doar decența umană de a spune îmi pare rău. Ea a fost fiica și sora cuiva. Nu este totul despre Alec Baldwin. Există victime în acest caz. Nu sunt celebrități, dar contează", a spus avocata, potrivit Sky News.

Ea a descris decizia judecătorului drept „șocantă și devastatoare.

În timpul audierilor, Baldwin a negat acuzația, susținând că nu a apăsat pe trăgaciul pistolului și că alții de pe platoul filmului erau responsabili pentru verificările armei. El risca până la 18 luni de închisoare dacă ar fi fost condamnat.

Cazul împotriva lui Baldwin din cauza împușcării mortale a lui Hutchins pe platoul de filmare al filmului Rust a fost respins vineri. Actorul, în vârstă de 66 de ani, a izbucnit în lacrimi și i-a îmbrățișat pe avocații săi după ce a auzit decizia judecătorului.

(sursa: Mediafax)

×