x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alt Fritzl, în Columbia

Alt Fritzl, în Columbia

de Sînziana Stancu    |    30 Mar 2009   •   00:00

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Columbia, este acuzat că şi-a sechestrat fiica, pe care a violat-o şi cu care a avut opt copii, relatează BBC Online.



Arcedio Alvarez este acuzat că a abuzat de fiica sa, care are acum peste 30 de ani, încă de când ea avea numai zece ani. Alvarez, cunoscut şi drept "monstrul din Mariquita", respinge acuzaţiile de incest şi viol, susţinând că femeia nu este fiica sa biologică, ea fiind adoptată. "Am fost de acord să avem o relaţie romantică, deoarece ne iubeam. Dar nu este copilul meu", a declarat el în faţa tribunalului . Femeia afirmă însă că l-a considerat întotdeauna pe Alvarez tatăl său. "L-am respectat întotdeauna ca pe un tată şi el este tatăl meu", a spus ea. "Nu a vorbit niciodată despre incest, despre motivul pentru care o făceam. Câteodată îl întrebam, iar el îmi spunea că este voia Domnului", a adăugat femeia.

ŞOC
Cazul a provocat un şoc în Columbia, iar Alvarez a avut nevoie de protecţia poliţiei şi a armatei în timpul audierilor la tribunal. Femeia le-a mai povestit judecătorilor că mama sa a murit când ea avea cinci ani şi că a rămas în grija tatălui său. De la vârsta de zece ani, a fost violată în repetate rânduri şi a născut 11 copii, dintre care trei au murit. Acum, ea se află sub protecţia şi în grija statului columbian. Militanţii pentru drepturile copiilor au cerut ca Alvarez să fie condamnat la închisoare pe viaţă, dacă va fi găsit vinovat, avertizând că în Columbia există sute de mii de cazuri de abuzuri sexuale comise asupra copiilor, care însă nu sunt investigate.

×
Subiecte în articol: externe