x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Americanul declarat mort şi devenit celebru după ce s-a trezit chiar înainte să fie îmbălsămat a murit

Americanul declarat mort şi devenit celebru după ce s-a trezit chiar înainte să fie îmbălsămat a murit

14 Mar 2014   •   14:36
Americanul declarat mort şi devenit celebru după ce s-a trezit chiar înainte să fie îmbălsămat a murit

Un american din Lexington (statul Mississippi, sud) care, fără să vrea, a căpătat o oarecare notorietate după ce s-a trezit la morgă, deşi fusese declarat mort, a decedat joi, relatează AFP, potrivit Agerpres. Walter Williams, 78 de ani, a murit la două săptămâni după incidentul petrecut la casa de pompe funebre, a anunţat familia acestuia, potrivit postului de radio WAPT.

Serviciul de pompe funebre a revenit şi l-a preluat joi dimineaţă, a declarat Eddie Hester, un nepot al lui Walter Williams. 'Cred că de data asta e mort de-a binelea', a mai spus nepotul.

În urmă cu două săptămâni, bătrânul a fost transportat de acasă la morgă, după ce fusese declarat mort de medicul legist. S-a 'trezit' pe când se afla în sac, urmând să fie îmbălsămat, şi a început să dea din mâini în încercarea de a ieşi.

Un cocteil de medicamente ar fi determinat pierderea temporară a semnelor vitale, au estimat medicii de la spitalul unde fostul agricultor fusese transportat pentru scurt timp.

×