x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Amy Winehouse "a murit singură, în patul ei", potrivit agentului de presă al artistei

Amy Winehouse "a murit singură, în patul ei", potrivit agentului de presă al artistei

de Mediafax    |    25 Iul 2011   •   09:06

Amy Winehouse "a murit singura, in patul ei", trupul neinsufletit al artistei fiind gasit dupa mai multe ore de unul dintre agentii de paza din resedinta cantaretei, potrivit contactmusic.com. Amy Winehouse a fost gasita moarta in apartamentul ei din nordul Londrei in dupa-amiaza zilei de sambata, a declarat Chris Goodman, agentul de presa al artistei britanice.

Potrivit presei britanice, cantareata in varsta de 27 de ani, care s-a luptat mult timp cu dependenta, a murit din cauza unei supradoze de droguri si de alcool, dupa o petrecere plina de astfel de excese, in noaptea de vineri spre sambata.Insa Chris Goodman, agentul de presa al cantaretei, sustine ca "nu a existat nicio petrecere salbatica", iar Amy Winehouse si-a petrecut ultimele ore din viata in compania agentul de paza Andrew Morris, inainte de a merge la culcare, singura, in camera ei.

Goodman afirma ca Amy Winehouse a murit in somn."In acest moment, nimeni nu stie cum a murit. Au existat speculatii, potrivit carora ea ar fi luat droguri, insa nu putem sa spunem nimic pana la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere salbatica, ea a murit singura, in patul ei", a declarat Chris Goodman. "Amy se afla singura in casa ei, in alta camera decat aceea in care se afla agentul de paza pe care noi il angajasem sa o supravegheze in ultimii ani. Ea s-a dus in dormitor dupa ce i-a spus ca vrea sa doarma, iar atunci cand el a venit sa o trezeasca, a vazut ca nu mai respira. A telefonat imediat la numarul de urgente. Era extrem de socat", a adaugat Goodman.

Tabloidul britanic The Sun sustine ca un medic angajat de casa de discuri a cantaretei a spus ca aceasta era perfect sanatoasa, dupa un control medical de rutina, ce a avut loc in cursul zilei de vineri.Totusi, potrivit tabloidului britanic Daily Mail, care citeaza un prieten al artistei, aceasta ar fi cumparat cocaina, ketamina si ecstasy vineri seara, cand a iesit in oras, si a consumat alcool, iar o pastila de ecstasy i-a fost probabil fatala.

Winehouse suferea de emfizem pulmonar, o boala care se manifesta prin dificultati in respiratie.Presa britanica a mai scris ca Amy ar fi fost devastata si de neconsolat dupa ce a fost parasita de iubitul ei Reg Traviss, in iunie, chiar inainte ca ea sa se interneze intr-o clinica de reabilitare.Cauza decesului cantaretei Amy Winehouse nu a fost inca identificata in mod oficial, fiind necesara o examinare postmortem, a carei data va fi stabilita luni.

In ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decat pentru muzica sa. Cantareata cu o voce exceptionala era cunoscuta pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinta de automutilare, anorexie si bulimie. Amy Winehouse a efectuat cateva cure scurte de dezintoxicare, insa parea ca si-a facut ordine in viata personala, dupa o vacanta prelungita pe insula St. Lucia in 2009. Insa in vara acestui an ea si-a anulat turneul european, ce urma sa ajunga si la Bucuresti pe 15 august, dupa ce a fost fluierata copios de spectatori in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Belgrad, in luna iunie, deoarece parea ca se afla in stare de ebrietate.Fanii si criticii laolalta i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care-i caracterizeaza muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala. Producatorul american Quincy Jones a declarat ca Amy Winehouse este atat de talentata incat "vine de pe alta planeta", sustinand ca este onorat de faptul ca artista britanica canta pe albumul sau de cover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

×
Subiecte în articol: amy winehouse