x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anthony Fauci se recuperează la domiciliu după ce a fost internat în spital cu virusul West Nile

Anthony Fauci se recuperează la domiciliu după ce a fost internat în spital cu virusul West Nile

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2024   •   08:20
Anthony Fauci se recuperează la domiciliu după ce a fost internat în spital cu virusul West Nile
Sursa foto: Hepta/Anthony Fauci

Dr. Anthony Fauci, fostul director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, se recuperează la domiciliu după ce a fost spitalizat cu virusul West Nile, a declarat un purtător de cuvânt. Acesta a fost internat în spital timp de şase zile.

Anthony Fauci a devenit cunoscut ca făcând parte din Grupul de lucru al Casei Albe pentru pandemia de COVID-19 şi se aşteaptă să se recupereze complet, a declarat purtătorul de cuvânt pentru CNN.

Fauci a fost spitalizat timp de şase zile, iar în prezent se recuperează la domiciliu.

„Tony Fauci a fost spitalizat cu un caz de virus West Nile. El este acum acasă şi se recuperează. Se aşteaptă o recuperare completă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru The Washington Post.

După ce a părăsit guvernul în urmă cu aproape doi ani, Fauci a continuat să se confrunte cu atacuri politice feroce din partea republicanilor din Congres pentru rolul său în răspunsul naţiunii la coronavirus.

Aproximativ o mie de americani sunt spitalizaţi în fiecare an cu cea mai gravă formă a virusului West Nile, care se răspândeşte prin muşcătura ţânţarilor infectaţi.

(sursa: Mediafax)

×