x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Apariţie MISTERIOASĂ în mijlocul unui râu, în Marea Britanie. "Este greu de explicat, nu am mai văzut aşa ceva nicăieri"

Apariţie MISTERIOASĂ în mijlocul unui râu, în Marea Britanie. "Este greu de explicat, nu am mai văzut aşa ceva nicăieri"

11 Sep 2013   •   12:44
Apariţie MISTERIOASĂ în mijlocul unui râu, în Marea Britanie. "Este greu de explicat, nu am mai văzut aşa ceva nicăieri"

Locuitorii din oraşul Berkshire, Marea Britanie, nu-şi pot explica cum o cutie poştală a apărut în mijlocul râului Tamisa. Totul a început din momentul în care un poştaş a remarcat cutia poştală roşie cu emblemele instiţutiei pe unul dintre stâlpii de susţinere ai unui pod peste Tamisa, în apropiere de satul Sonning-on-Thames, relatează Daily Mail.

"Este un mister cum a apărut acolo cutia poştală. Nu am mai văzut aşa ceva nicăieri, este un sat neobişnuit. Se povesteşte în sat despre fantoma unu copil care a fost văzută pe acel pod", a declarat Uri Geller, un spiritist care locuieşte în Sonning.

Potrivit unor săteni, cutia poştală de pe stâlpul podului ar face parte dintr-o campanie de promovare a unei companii şi nu are nicio legătură cu paranormalul.





×