x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Are 6 ani. E patroană şi milioanară în dolari! (VIDEO)

Are 6 ani. E patroană şi milioanară în dolari! (VIDEO)

de Marina Constantinoiu    |    15 Apr 2013   •   20:15
Are 6 ani. E patroană şi milioanară în dolari! (VIDEO)

Isabella Barrett, mini-miss, lansată de emisiunea de reality-show “Toddlers and Tiaras”, a devenit o adevărată companie de sine-stătătoare şi a făcut o avere ameţitoare deja.

“Sunt un superstar! Am propria linie de bijuterii şi ador să fiu patroană. Dar ce-mi place cel mai mult sunt pantofii. Am 60 de perechi de pantofi”. Vorbele, pe cât de naive, pe atât de şocante, îi aparţin Isabellei Barrett, o fetiţă de numai 6 ani, fostă eroină de reality-show, astăzi milionară.

Fetiţa a participat la emisiunea de reality-show american “Toddlers and Tiaras”, care, timp de patru sezoane, a organizat concursuri de mini-miss. În 2012, Isabella Barrett a părăsit show-ul şi a devenit propriul patron. Ea are acum propria linie de bijuterii şi, potrivit presei britanie, s-a obişnuit deja cu luxul. Doar comandă deseori homar în camerele de hotel de 5 stele în care se cazează! Este, comentează revista franceză L'Express, o variantă capricioasă de Suri Cruise, o altă piticanie, fiica actorului Tom Cruise, care trăieşte pe picior mare şi care are parte de o maturizare forţată.

În cazul Isabellei Barrett, mama sa este acuzată că-şi “sexualizează” fiica. Dressing-ul din camera fetiţei nu conţine decât rochiţe de la 10.000 de dolari în sus, dar şi perechi de pantofi de firmă. Mama sa, Susanna, are 39 de ani. A fost acuzată - aşa cum se întâmplă deseori cu mămicile acestor mini-miss-uri – că-şi “sexualizează” fiica şi că profită de banii pe care aceasta îi câştigă şi de care Isabella nu va putea beneficia decât după ce va împlini 18 ani.

“La un moment dat, când Bella câştiga toate concursurile, recunosc că m-am lăsat dusă de val şi că a trebuit să mă opresc să mă întreb:'Fac asta pentru mine sau pentru Bella?' Lumea concursurilor dă dependenţă, mai ales când fiica ta câştigă concurs după concurs. Dar pe urmă mă uitam la Bella şi observam că şi ei îi place la fel de mult ca şi mie”, declara aceasta pentru publicaţia britanică Daily Mirror, la 14 aprilie.


×