x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Asistenta britanică ucigașă de bebeluși a pierdut apelul în încercarea de anulare a condamnării

Asistenta britanică ucigașă de bebeluși a pierdut apelul în încercarea de anulare a condamnării

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   11:00
Asistenta britanică ucigașă de bebeluși a pierdut apelul în încercarea de anulare a condamnării

Asistenta medicală britanică Lucy Letby a pierdut vineri apelul în încercarea de a anula condamnarea pentru uciderea a șapte bebeluși și încercarea de a ucide alți șase, scrie Reuters.

Letby, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită vinovată anul trecut de uciderea a cinci bebeluși băieți și a două fetițe în unitatea neonatală a spitalului Countess of Chester din nordul Angliei.

În cadrul unei audieri din aprilie, Letby a prezentat patru motive de apel care implică afirmații potrivit cărora judecătorul de fond a refuzat în mod greșit cererile pe care le-a făcut în timpul procesului.

Vineri, în cadrul unei audieri foarte scurte, Curtea de Apel a declarat că recursul ei a fost respins. Judecătoarea Victoria Sharp, anunțând decizia instanței, a declarat că „am decis să refuzăm autorizarea de a face apel din toate motivele”.

Judecătoarea a adăugat că o hotărâre scrisă completă va fi publicată la o dată ulterioară și că, din motive juridice, nu pot fi oferite alte detalii.

Letby urmează să fie rejudecată luna viitoare la Manchester Crown Court pentru un singur capăt de acuzare de tentativă de omor.

(sursa: Mediafax)

 

×