x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac aerian asupra Israelului. Aproape o sută de rachete au fost lansate din Liban!

Atac aerian asupra Israelului. Aproape o sută de rachete au fost lansate din Liban!

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   10:39
Atac aerian asupra Israelului. Aproape o sută de rachete au fost lansate din Liban!
Sursa foto: Hepta

Aproape o sută de rachete au atacat ținte din Israel. Rachetele au fost lansate din Liban. Sirenele de raid aerian au pornit în numeroase localități din nordul Israelului.

Aproximativ 90 de rachete au fost lansate din Liban spre nordul Israelului miercuri dimineață, anunță armata israelienă.

„Unele dintre lansări au fost interceptate, s-au depistat prăbușiri în mai multe zone din nordul țării, în urma cărora au izbucnit incendii în mai multe locuri, detaliile sunt în curs de investigare”, a spus IDF, potrivit Sky News.

Atacul de dimineață a fost urmat de un nou val de rachete. Se pare că alte 70 de rachete au fost lansate din Liban. Autoritățile israeliene nu au confirmat încă numărul rachetelor, dar este vorba despe un atac masiv, potrivit Sky News. Sirenele de avertizare a populației au pornit din nou.

Serviciul de ambulanță din Israel nu a anunțat victime.

Atacurile urmează decesului comandantului Hezbollah, Taleb Abdullah, în timpul unui atac aerian israelian. Totuși, Hezbollah nu a revendicat responsabilitatea pentru atacurile de miercuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atac aerian rachete